Zimní soustředění Železná Ruda - Špičák !!!

20.09.2012 15:54

Za účelem posílení těl, utužení zdraví a zkvalitnění fyzické zdatnosti hráčů našeho týmu připravilo vedení dvoudenní zimní soustředění. Toto bude POVINNÉ, ohlášené s dostatečně velkým předstihem, takže omluvenky se přijímají pouze v nejnutnějších případech v písemné formě podepsané rodiči.

Bude se konat ve dnech 8. - 9 .12. 2012 (sobota - neděle) na Železné Rudě - Špičáku. Jak bylo v úvodu článku zmíněno, přes den půjde o zdokonalení fyzických sil a večer zdokonalíte síly psychické, neboť na všechny z Vás jsou kladeny vysoké nároky a jste pod neustálým tlakem. Právě proto zde, v šumavských horách, aplikujeme pravidlo 5P - Pracovní Přetlak Potřebuje Pořádnou Párty. Ta se uskuteční v Bowling clubu Turner v Železné Rudě, kde máme k zábavě zajištěny dráhy zdarma !

Všichni lyžující nebo snowboardující si vezmou své náčiní s sebou, kdo nemá, v půjčovně na ŽR za mrzký peníz vypůjčí. (Pokud nebude sníh, program bude pozměněn). Ubytování bude zajištěno, každý pouze uhradí příslušný poplatek, který v případě velké skupiny nebude vůbec vysoký.

PŘEDBĚŽNÝ PROGRAM :

SOBOTA 8.12.

7,45 - sraz na klatovském vlakovém nádraží

8,02 - odjezd vlakem směr Železná Ruda

9,15 - 10,30 - příjezd Železná Ruda (eventuálně Špičák, podle domluvy), ubytování + odložení přebytečných krámů

10,30 - 16,00 - sportování na svahu

16,00 - 18,00 - odchod na ubikaci, usušení, vykoupání, převlečení do společenských šatů

18,00 - 18,30 - přesun do Bowling clubu Turner

18,30 - ? - volná zábava

 

NEDĚLE 9.12.

ráno - probuzení, snídaně (event. oběd)

Silní jednici - sportování na svahu

13,30 nebo libovolně - odjezd vlakem směr Klatovy

 

POZNÁMKA : V tomto termínu nebude se tedy konati trénink, pokud bude ohlášen zápas, pokusíme se jej přeložiti na jiný den. V nejakutnějších případech bude soustředění posunuto, změny by byly ohlášeny s dostatečným předstihem.

Tato akce je zaznamenána v kalendáři, pečlivě potvrzujte účast - je to nutné kvůli organizaci !!!

Zpět