Střelecká impotence pokračuje

30.09.2013 09:15

 

Ve třetím zápase sezóny proti HC Tango se Vačice předvedly v lepším světle než v předchozím utkání, ale výsledek nebyl uspokojivý, nenaplnil očekávání a znovu potvrdil pořekadlo "není ranky - není branky". Přestože utkání bylo důrazné a hráči obou týmů tvrdě bojovali o každý puk, nebyl to zápas vyhrocený nebo dokonce agresivní. I tak ale bylo zaznamenáno celkem 13 vyloučení v poměru 8 ku 5 pro hostující Vačice kvůli zbytečným útočným faulům u branky soupeře. Žádná s početních výhod, dokonce ani skoro minutová přesilovka Tanga 5 na 3, nebyla proměněná, a tak musely rozhodnout výkony a trefy při plném počtu hráčů na ledě.

Jedinou z nich si za celé tři třetiny připsal Čubís, když v šesté minutě tvrdou ranou od červené čáry překvapil domácího gólmana a byl to poslední gól, který jsme ve včerejším duleu viděli. Nebylo snad tím, že bychom si nevypracovali žádnou šanci, ale chyběla střelba. Tango ostřelovalo branku Vačic mnohem častěji a Peri měl v bráně mnohem více práce než jeho protějšek, naštěstí byl ve svých zákrocích bezchybných a do konce zápasu udržel nejhubenější možné vedení 1:0.

Jsme napětím bez sebe, jak bude vypadat situace AHC Vačice v dalších bojích, protože vsítit jeden gól ve dvou zápasech je žalostně málo a s takovou střeleckou náladou se budou body jen velmi těžko sbírat.

Branky a nahrávky : Čubís (1+0)

Zpět