Peri sbírá další nulu

31.03.2015 20:29

Prvního března byl na pořadu ŠLAH duel Vačic proti bojovnému a dobře bruslařsky připravenému HC Tangu. Toto mužstvo bylo po dlouhou dobu jediné, které dokázalo obrat o bod lídra soutěže HC Autokempf a to jistě ne náhodou. Tango, zejména pod radami zkušeného vůdce, dokáže výborně bránit a stejnou měrou na soupeře platí v ofenzivě.

Jenže i Vačice mají znalostmi nabité jádro a udělají maximum pro to, aby ze vzájemného zápasu vyšly vítězně. Zvláště po minulé výhře nad vedoucím ligy budou chtít tento úspěch potvrdit.

Postup, jak dosáhnout vítězství, až na výjimky fungoval, domácí v oranžovém se snažili vytlačit středem najíždějící soupeře do stran už ve středním pásmu, což pomáhalo obráncům získat kotouč v rohu nebo vytěsnit útočníky Tanga ze střeleckých pozic. Vačicím se také dařilo prokousat se obranou hostů, přestože zejména brankoviště je jimi důkladně střežené. V první třetině zaznamenaly tři trefy do černého, ale v žádném případě nesměly do dalších částí polevit, aby HC Tango nepřevzalo kontrolu nad zápasem.

To se naštěstí nenaplnilo a Vačice přidaly v každé třetině ještě po jednom gólu a nakonec zvítězily přesvědčivým výsledkem 5:0. Peri byl v jejich bráně opět zásadní oporou a na revanš sklidil oprávněné pochvaly od spoluhráčů za sedmý shutout.

Branky a nahrávky : Bendýs (1+0), Bělda (1+0), Rajčák (1+0), Venca J. (1+0), Jiřin (1+0), Smotl (0+2), Čubís (0+1), Mára (0+1), Karkula (0+1)

Zajímavosti : Sedmý shutout v podání Periho

 

Zpět