Novinky v placení tréninků

28.10.2013 10:37

Jak všichni z Vás, kteří byli buď na schůzi nebo na posledním tréninku nebo přinejlepším na obojím, stanovili jsme pravidlo předplácení tréninků. V praxi to znamená, že každý první trénink v měsíci (např. v listopadu to vychází na 2.11.) si každý člen připraví 4x 100,- Kč, které předá Váčovi a tím si předplatí tréninky na celý měsíc, nic dalšího už daný měsíc za trénink nezaplatí. Je pak pouze na každém z nás, zda se tréninků zúčastní nebo ne bez nároku na vrácení peněz (mimo pádné důvody jako např. zranění viz. Mára v současné době).

Toto opatření jsme zavedli kvůli tomu, že hráči pravidelně navštěvující naše tréninky doplácejí led za ty, kteří chodí nepravidelně. To je ze strany "nechodičů" nefér a my přece v našem týmu chceme fér chování a rovnost všech mezi sebou.

Jako další pozitivní zprávu je třeba uvést, že od výrobce dorazila druhá sada dresů (převažující bílá barva). Bylo by tedy žádoucí, aby si VŠICHNI = i ti, kteří jsou zranění nebo z jiného důvodu nemohou obouvat brusle, přišli dres vyzvednout na sobotní trénink (19.10. od 9,15). Nerad bych se vláčel s deseti dresy každý týden.

Děkuji za pochopení a doufám, že v sobotu se nás sejde co nejvíc, abychom se mohli důkladně připravit na Vizi a nasázet jim pořádný příděl !!

Zpět