Nováček porazil mistra !

08.10.2012 08:48

V neděli 7.10. od 16,00 hodin se odehrálo první utkání 4. ročníku ŠLAH a zároveň historicky první duel týmu AHC Vačice, kterému los určil do prvního kola nejtěžšího možného soupeře - dosud neporažené HC Vizi Auto. Před začátkem samotného zápasu se na stadionu představily dvě hvězdy československého hokeje Milan Kajkl a David Trachta, kteří před objektivy novinářů vhodili čestnou buly.

Z těchto důvodů bylo v ochozech velké množství diváků, na první pohled mnohem více než bylo zvykem v předchozích sezónách, kteří přišli podpořit obě družstva. Větší radost ovšem měli příznivci Vačic včetně nejmladší hokejové fanynky, pětiměsíční Čubísovy dcerky.

AHC Vačice se totiž stal prvním týmem vůbec, který obral vítěze loňského ročníku o body a zvítězil 4:2 ! Zásadní podíl na výhře měl Jiřin, který si připsal 2 body za 2 nádherné góly prudkou střelou od modré čáry (první a druhá trefa), neméně krásná byla střela Čubíse, která završila čtyřku na kontě vstřelených branek do sítě Vizi. Třetí zářez zařídil Bobeš ml., jenž se na útočné modré čáře zmocnil odraženého puku a nikým nebráněn se řítil sám na gólmana, kterého překonal ukázkovým blafákem do bekhendu.

Gratulujeme a držíme palce do dalších kol.

Zpět