Nepříjemná porážka od Tanga

04.01.2015 14:54

Do druhého vzájemného zápasu proti HC Tango udělaly Vačice několik změn, které vyplývaly z marodky a dalších absencí hráčů. Kasu hájil Pepík, který dokáže ze své zásobárny zákroků vytáhnout velice nečekaný a zázračný „save“ a na post centra se místo technika Bendýse postavil Čubís.

Co se v tomto utkání mohlo Vačicím nepodařit, to se nepodařilo. Přestože venkovní teploty připomínaly spíše jaro, bojovnost oranžových byla na bodu mrazu, resp. hluboko pod ním. Podle současných výsledků by se dalo říct, že Vačice byly favorizovaným týmem, ale Tango tyto úvahy hned v počátku první třetiny vyvrátilo. Papírová síla ofenzivy měla sílu opravdu leda tak na papíře, protože na ledě nebyla vůbec znát.

Tango bylo ve většině zápasu sebevědomější a těžilo zejména ze slabého forčekování Vačic. Ve vzniklém prostoru dokázalo přesně kombinovat a rychlým hráčům se otevíraly možnosti jak proniknout do útočného pásma. 

Během dvou třetin si Tango vytvořilo tříbrankový náskok, který při tomto stylu hry nebylo možné vymazat. I když Vačice mírně přidaly do poslední části, jediným úspěchem pouze korigovaly konečné vítězství Tanga 4:1, když si Pelech bleskově přijel před brankoviště pro Čubísovu pobídku.

Branky a nahrávky : Pelech (1+0), Čubís (0+1)

Zpět