Letní soustředění

25.04.2013 17:58

 

Po několika měsících je potřeba znovu otevřít téma SOUSTŘEDĚNÍ. Je velice nutné a důležité, aby každý z Vás, členů, zareagoval a potvrdil či vyvrátil účast. Soustředění se bude definitivně konat ve změněném termínu a to ve dnech 6.- 9.6. včetně. Oproti oslavám titulu sem nikdo kromě členů nemůže být přijat. 

Na soustředění je žádoucí mít s sebou kola (bicykly), protože to bude jeden z mála dopravních prostředků, který využijeme k přesunům na koupaliště, vyhlídky a možná i restaurace. Celá akce se uskuteční nedaleko Čerchovských hvozdů v rodišti vůdce chodského povstání Jana Sladkého Koziny, čili v Újezdě u Domažlic, coby kamenem dohodil od jeho pomníku.

Přesun k místu bude z klatovského nádraží vlakem do Domažlic, pak na kolech do místa určení (cca 4 km). Tam budeme ubytováni v chatkách po 6 lidech, nedoporučujeme proto účast členů bez penisu. Cena chatky na noc je 1500,- Kč x 3 noci = 4500,- Kč / 6 lidí = 750,- Kč za osobu na celý pobyt. Jídlo může být zajištěno v místě (snídaně, obědy i večere) nebo jen nějaké chody, jak si nadiktujeme. To se pochopitelně hradí zvlášť.

Prosíme tedy všechny členy, aby se MAILEM na ahc-vacice@seznam.cz přihlásili, zda jedou nebo nejedou (kvůli účasti) a zároveň připojili, jaké by měli rádi stravování. Příklad.: Bobeš napíše : jedu já i táta, jíst bychom chtěli snídaně a večeře, přes den budeme makat na kolech po lesích.

Více informací o ubytování zde : www.chodska.chalupa.cz

Zpět