KATASTROFA

28.10.2012 18:48

Tak pánové, takhle NE !!! 

To, co jsme dneska předvedli proti Tomahawkům, to je tragédie ! Tohle jestli budeme předvádět dál, tak z toho hokeje nebude mít nikdo radost a řekl bych, že mnoho z nás už ji nemá teď ! Je třeba se nad sebou zamyslet, ne nad uměním jednotlivců a zvládnutí situací, ale po stránce chování, disciplíny a poslušnosti. Chtěli jsme být parta a tým, vystupovat jako tým, chlastat jako tým, tak budeme i makat na ledě jako tým !!

Začnou se okamžitě a bezpodmínečně dodržovat ZÁKLADNÍ jednoduchá pravidla. Kdo je bude porušovat, nabourává partu, což je to nejhorší.

1) Když bude Čubís mluvit nebo vysvětlovat, všichni ho budou poslouchat ! Nikdo se nebude s nikym pošťuchovat, křičet, střílet si pukem o mantinel nebo jiným způsobem ho rušit.

2) Když se řekne, že např. pravé křídlo bude stát na buly tady a tady, tak tam pří tý buly stát bude. Když se řekne, že křídla si drží protihráčovy beky, tak si je křídla prostě držet budou. Tečka.

Nikdo z nás neni mistr světa ani mistr extraligy, takže když máme někoho, kdo má snahu a trpělivost nám to vysvětlit a něco nás naučit, tak ho budeme respektovat, naslouchat a dělat věci tak, jak určí. Není to žádná věda, ale základní bod slušného vychování.

3) Bude se bojovat. Koho to nebaví nebo je línej nebo nechce hrát tak, aby měl sám ze sebe a z projevu mančaftu radost, tak bohužel hrát nebude. 

Pojďme být parta, začněme táhnout všichni za jeden provaz a nemysleme sobecky sami na sebe, ale naopak na zbytek týmu. Jedině pak bude všechno klapat.

Zpět