Info z ligové schůze ze dne 9.9

10.09.2012 15:43

Jak už jsme ve veřejné části stránek uvedli, byli jsme pozváni na ligovou schůzi, na které proběhlo seznámení činných orgánů všech týmů a další organizační záležitosti. Je bezpochyby jasné, že i my tato data musíme znát a dopodrobna si je probereme na následující páteční schůzi.

1) Letošní sezóny ŠLAH se zúčastní celkem 8 týmů (AHC Vačice, HC Tango, HC Kinetic, HC Auto Kempf, AHC Čáp auto, HC Nýrsko 2009, HC Tomahawks, HC Vizi auto). Odehrají se 3 kola systémem každý s každým, tzn. v základní části sezóny odehrajeme 21 utkání. Pak by mělo následovat play-off. Hrací dny nejsou z důvodu množství zápasů předem určeny, může to být kterýkoliv den v týdnu podle rozpisu, který vydává Zimák KT. 

2) Naše soupiska byla schválena celkem bez potíží až na jeden zádrhel (nový člen týmu - útočník Honza Hořký, registrovaný player, jenž k nám naskočil přímo z rozjetého vlaku 1. ligy dorostenců), který se podařilo překlenout až po hlasování zástupců týmů. Zdá se tedy, že se nás netýká ani článek f) pravidla č.8 Všeobecných pravidel ŠLAH.

3) Ustanovilo se nové nařízení zakazující gólmanům nastupovat za více než 2 týmy této ligy. Interní pravidla klubu omezující start za více týmů jsou ovšem nadřazena pravidlům ligy a budeme usilovat o vnitřní prosazení zákazu startu za jakýkoliv jiný než domácí mančaft.

4) Město Klatovy a jeho zástupci bez důkladnějšího oznámení zvýšilo ceny pronájmu ledů na zimním stadionu. Vedoucí ligy zatím stále jedná s představiteli zimáku o výhodnější sazbě, výsledek je bohužel zatím nejasný. Současná cena zápasu vzrostla z původních 1900,- na 2100,- za zápas na tým.

5) Vyhlášení výsledků ligy proběhne oficiálním způsobem spojeným s hudbou a bujarými oslavami.

Zpět