Vačice nejsou muzikantí

21.10.2012 18:58

Přestože nálada před vyhecovaným zápasem proti AHC Čáp auto byla výtečná, naši hráči nenastoupili k utkání nejlépe. Nedisciplinovanost a nedodržování základních činností přispělo k tomu, že po čtyřech minutách hry Čápi vstřelili první branku do naší sítě. Místo toho, aby hokejisti Vačic začali opět aktivně bruslit jako v předchozích zápasech, pokračovali ve stejném rytmu hry a brzy už prohrávali 0:2. Tento náskok Čápů se ještě v první třetině zvýšil, když po ledabylém bekhendovém nahození z rohu kluziště gólman Vačic, jindy téměř nepřekonatelný, nepochopitelně pustil puk za svá záda.

Ve druhé části se naši hráči semkli dohromady a vrátili se ke hře, která byla nejen hezčí pro oko ale hlavně produktivnější. Nejprve v přesilovce Pája krásně bekhendem zavěsil Hořčákovu příhru na hranici brankoviště (rozhodčí chybně označili Hořčáka jako střelce a Páju jako přihrávajícího - pozn. red.) a o pár minut později se sám Hořčák dokonce v oslabení vydal na zteč a i tentokrát skóroval. Inu, výjímečně Hořký, výjímečně dobrý.

Do konce zápasu, i přes velké šance Čubíse, Rajčáka, Hořčáka, Pelecha a Kulíka, se góĺová konta neměnila a tak Vačice prohrály 2:3 zejména díky nepovedené první třetině.

Nicméně klucí z Vačice nejsou žádní muzikanti, aby pořád vyhrávali ;)

Branky a nahrávky : Bača 2+0, Pája K. 0+1

Zpět