Peri : druhý zápas, druhý shutout

19.10.2015 21:52

Tango nastoupilo do zápasu proti Vačicím velice sebevědomě a od první vteřiny nasadilo vysoké tempo hry. Bylo vidět, že tým na sobě hodně zapracoval a rapidně zvedl svoje kvality. Nebylo to Tango z minulých ročníků, bylo to Tango důslednější, silnější, rychlejší a přesnější. Nebýt Periho v bráně Vačic, byl by výsledek dopadl určitě jinak.

Jenže nelze porovnávat neporovnatelné. Peri je základním nosným kamenem oranžového týmu , jenž během prvních dvou utkání sezóny nedostal ani jeden gól. Ačkoli tedy bylo Tango sebevíce aktivní a hodně se tlačilo do brankoviště na případnou dorážku, kotouč za brankovou čáru nedostali.

Obraz zápasu ovšem nevypadal jednostranně, Vačice hrozily ze stejného počtu šancí, ale i soupeřův nový gólman chytal na jedničku. Dlouho se čekalo na první branku a tu v sedmnácté minutě vsítil Richie, jemuž letošní sezóna zatím skvěle vychází. Na jeho úspěch navázal až za dlouhých patnáct odehraných minut Pája a byla to poslední změna skóre tohoto zápasu.

Vačice v nočním zápase porazily Tango 2:0 a odešly spát spánkem spravedlivých.

Pozn.:  V tomto duelu došlo k nečekánému a nikým nezaviněnému kolapsu hráče Tanga. Doufáme, že je vše v pořádku a přejeme rychlý návrat do kondice.

Branky a nahrávky : Richie (1+0), Pája (1+0), Kulík (0+2)

Zpět