4D

22.03.2014 23:02

Poslední zápas sezóny sehrály Vačice proti soupeři, se kerým přes půl sezóny bojovaly o třetí příčku v lize a tím je HC Autokempf. Přestože výsledek už nemohl nijak ovlivnit celkové umístění obou družstev, nebyl duel pojat jako exhibice, i když skóre ji výrazně připomínalo. Derniéra Dopadla Desetigólovým Debaklem.

Hostující Vačice s deseti bruslaři v poli hrály velkou většinu utkání v oslabení a to se také značnou měrou podepsalo na konečném výsledku 5:10. Smotl potvrdil svůj kladný podíl na kvalitě útočných akcí a na účet si připsal další dva góly, čímž si pojistil pozici nejlepšího střelce týmu. Oranžoví se tedy loučí s letošní bramborovou sezónou největším přídělem gólů v historii klubu a ani pět vstřelených branek nemohlo přebít počet chyb v defenzivě. 

I tak se ale skromný počet přítomných fanoušků hlasitě rozloučil se svými oblíbenými hráči a potleskem je vyprovodil do šaten. DĚKUJEME ZA PŘÍZEŇ !!!

AHC Vačice se tedy letos umístily na celkovém pěkném čtvrtém místě a čeká je dlouhá letní příprava na další sezónu. Věřím, že se zde na konci léta zase všichni ve zdraví setkáme.

Branky a nahrávky : Smotl (2+0), Šozda (2+0), Kulík (1+1), Mára (0+1), Dýňa (0+1)

Zpět